Optimera förvaringen i badrummet

Förvaring är något som det ofta råder brist på i många hem. Man kanske har ett par garderober, något förråd och lite skåp att lägga saker i, men oftast finner man att man har mer prylar än vad man har platser att förvara dem på. Ett av rummen där bristen på förvaring kan göra en galen är i badrummet. Var ska man lägga allt? Badrumsskåp i all ära, men även dem har begränsad kapacitet vad gäller utrymme. Om man planerar att renovera badrum kan man säkert be om ett schysst förvaringssystem i samma veva, men det är inte varje dag som man får för sig att badrumsrenoveringar Stockholm. Därför kan man istället använda sig av smartare lösningar!

 

Hacka din förvaring

För att optimera sin badrumsförvaring kan man ta till lite olika knep. Ett tips är att bygga på höjden – det vill säga använda sig av förvaring ovanpå skåp, eller ovanpå tvättmaskinen. Det finns dessutom mängder av smarta förvaringslådor och andra tillval som gör att man enkelt kan optimera sin förvaring i hela huset! Man kan till exempel använda sig av lådor som går att fälla ihop, för att enkelt kunna vika ut dem och använda vid behov, och sedan fälla ihop igen när man är klar. Många affärer erbjuder även smarta förvaringssystem som man kan lägga direkt i sina lådor och skåp, för att enklare separera sina prylar från varandra och skapa lite mer ordning överallt.

 

Rensa ut badrummet

Om man känner att man har för mycket grejer och för lite plats är det dessutom kanske dags att rensa ut. Om man har en uppkommande renovering Stockholm kan en utrensning redan vara på gång, om inte – rensa ändå! På så vis får man plats för allt utan att behöva kämpa med förvaringen.